Моторни Масла

PRISTA OIL
ДИКОМ ООД е ексклузивен представител на "Приста ойл" за Пловдивска област – втората по големина в България със 720 000 жители.

Компанията е сред водещите дистрибутори на "Приста ойл" в България.

ДИКОМ ООД покрива нуждите на пазара в Пловдивска област около с постоянна доставка на масла и други продукти с марките "Приста" и "Тексако".
 
MONBAT
ДИКОМ ООД е дистрибутор на българската компания за производство на акумулатори и батерии – "Монбат".

Историята на Монбат води началото си от 1959 г., когато започва производството на оловно-кисели батерии в държавна компания в Монтана, която е приватизирана през 1998 г. През 1999 г. прераства в новооснованото дружество Монбат и се превръща в най-големия производител на батерии в Източна Европа, с производствени и рециклиращи мощности в пет различни страни.
 
TEXACO
ДИКОМ ООД е представител на продуктите на "Тексако" за Пловдивска област.

Texaco е американска компания създадена през 1901 година в Тексас, САЩ. Компанията е собственик и производител на марката моторни масла Havoline.

Havoline предлагат богата гама от моторни и трансмисионни масла, хидравлични течности, добавки, греси и други смазочни продукти за автомобилния и индустриалния сектор.
HAVOLINE
Моторните масла на Havoline винаги са били свързвани с изключителната си ефективност, като днешните продукти на марката не правят изключение.

Моторните масла на Havoline с технологията “Deposit Shield” се отличават с научно усъвършенстваната си формула, която защитава двигателя Ви от вредни отлагания – така се предпазва ефективността на двигателя и инвестицията в автомобила Ви
DELO
Моторни масла за тежкотоварни автомобили, течности за задвижващи механизми, греси и охлаждащи течности с удължен срок за смяна Texaco Delo осигуряват цялостна защита и надеждна работа на автомобила.

С всеобхватна гама тежкотоварни моторни масла, охлаждащи течности, масла за зъбни предавки, греси и течности за трансмисии Texaco Delo осигурява висококачествена цялостна защита, поддържа безпроблемна работа на оборудването за по-дълго време и свежда до минимум оперативните разходи и престоя. А с гаранцията Delo ние ви осигуряваме покритие за всякакви щети, свързани със смазочните продукти.