ДИКОМ АУТО ООД E OТОРИЗИРАН ДИЛЪР НА SUZUKI ЗА ГР. ПЛОВДИВ
ЛЕКИ АВТОМОБИЛИ
SUZUKI не само произвежда автомобили, мотоциклети и извънбордови двигатели, а създава идеи, които правят ежедневието ни по-красиво и вдъхновяващо.
SUZUKI предлага автомобили с хибридна система! Иновативната HYBRID технологията на SUZUKI е достъпна за всички и предлага много предимства.
4X4 задвижване, за кросоувър моделите на SUZUKI. С ALLGRIP AUTO/SELECT/PRO вие контролирате шофирането и задавате нови посоки.
 
МОТОЦИКЛЕТИ
Мотоциклетите Suzuki предлагат разнообразие от съвременни технологии, които не само осигуряват висока производителност, вълнение и удовлетворение, но и увеличават комфорта и удобството ви при всекидневното каране.
SUZUKI предлага мотоциклети в категориите Super Sport, Street, Sport Enduro Tourer, Scooter.
 
ИЗВЪНБОРДОВИ ДВИГАТЕЛИ
Водещи в индустрията с наградени технологии и дизайни, Извънбордовите двигатели на Suzuki осигуряват функции и предимства, които правят карането по-приятно.
ЛОДКИ
Производството и доставка на твърди надуваеми лодки, е част от работата на марката SUZUKI. Надуваемите лодки са разнообразни и използвани за търговски, военни, спасителни, морски сафари и свободно време.
 
СЕРВИЗ
Имате гаранционен автомобил на Suzuki? Свържете се с нас при възникнали въпроси.
 
ПРОДАЖБА
Имате въпрос при закупуването на нов автомобил на Suzuki? Свържете се с нас при възникнали въпроси. Ние можем да Ви предложим тест драйв, консултация при избор на автомобил и много други съвети.